Label-free quantitative proteomic analysis reveals muscle contraction and metabolism proteins linked to ultimate pH in bovine skeletal muscle (2018)
- Authors:
- Poleti, Mirele Daiana - Universidade de São Paulo (USP)
- Moncau, Cristina Tschorny - Universidade de São Paulo (USP)
- Silva-Vignato, Bárbara - Universidade de São Paulo (USP)
- Rosa, Alessandra Fernandes - Universidade de São Paulo (USP)
- Lobo, Adalfredo Rocha - Universidade de São Paulo (USP)
- Cataldi, Thais Regiani
- Negrão, João Alberto
- Silva, Saulo da Luz e
- Eler, Joanir Pereira
- Balieiro, Júlio Cesar de Carvalho
- USP affiliated authors: CATALDI, THAÍS REGIANI - ESALQ ; NEGRAO, JOÃO ALBERTO - FZEA ; SILVA, SAULO DA LUZ E - FZEA ; ELER, JOANIR PEREIRA - FZEA ; BALIEIRO, JÚLIO CÉSAR DE CARVALHO - FMVZ
- Unidades: ESALQ; FZEA; FMVZ
- DOI: 10.1016/j.meatsci.2018.06.041
- Subjects: BOVINOS DE CORTE; CARNES E DERIVADOS; QUALIDADE DOS ALIMENTOS; CONTRAÇÃO MUSCULAR
- Keywords: tenderness
- Agências de fomento:
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Meat Science
- ISSN: 0309-1740
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 145, p. 209-219, 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
POLETI, Mirele Daiana et al. Label-free quantitative proteomic analysis reveals muscle contraction and metabolism proteins linked to ultimate pH in bovine skeletal muscle. Meat Science, v. 145, p. 209-219, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.06.041. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Poleti, M. D., Moncau, C. T., Silva-Vignato, B., Rosa, A. F., Lobo, A. R., Cataldi, T. R., et al. (2018). Label-free quantitative proteomic analysis reveals muscle contraction and metabolism proteins linked to ultimate pH in bovine skeletal muscle. Meat Science, 145, 209-219. doi:10.1016/j.meatsci.2018.06.041 -
NLM
Poleti MD, Moncau CT, Silva-Vignato B, Rosa AF, Lobo AR, Cataldi TR, Negrão JA, Silva S da L e, Eler JP, Balieiro JC de C. Label-free quantitative proteomic analysis reveals muscle contraction and metabolism proteins linked to ultimate pH in bovine skeletal muscle [Internet]. Meat Science. 2018 ; 145 209-219.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.06.041 -
Vancouver
Poleti MD, Moncau CT, Silva-Vignato B, Rosa AF, Lobo AR, Cataldi TR, Negrão JA, Silva S da L e, Eler JP, Balieiro JC de C. Label-free quantitative proteomic analysis reveals muscle contraction and metabolism proteins linked to ultimate pH in bovine skeletal muscle [Internet]. Meat Science. 2018 ; 145 209-219.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2018.06.041 - Proteome changes of beef in Nellore cattle with different genotypes for tenderness
- Evaluation of metabolic, endocrine and meat quality traits in longissimus muscle of beef cattle
- Proteome changes of beef in Nellore cattle (Bos indicus) with different genotypes for tenderness
- Proteome changes of beef in Nellore cattle (Bos indicus) with different genotypes for tenderness
- Espectroscopia por reflectância de infravermelho na avaliação de maciez da carne em bovinos Nelore
- Visible and near infrared spectroscopy for meat tenderness evaluation of Nellore (Bos indicus) cattle
- Proteomic analysis of effect of polymorphisms in gluco- and mineralocorticoid receptors genes in bovine meat
- The effect of reactivity of Nellore cattle in some meat quality traits
- Características endócrinas, metabólicas e indicadoras da qualidade da carne em bovinos Nelore castrados e não castrados
- Proteome changes of beef in Nelore cattle (Bos indicus) with different genotypes for tenderness
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.meatsci.2018.06.041 (Fonte: oaDOI API)
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Tipo | Nome | Link | |
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