Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 (2018)
- Authors:
- USP affiliated authors: ADORNO, MARIA ANGELA TALLARICO - EESC ; SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidades: EESC; FCF
- DOI: 10.1007/s00253-018-9234-8
- Subjects: SEQUÊNCIA DO DNA; OBESIDADE; FERMENTAÇÃO
- Agências de fomento:
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher place: Heidelberg
- Date published: 2018
- Source:
- Título do periódico: Applied Microbiology and Biotechnology
- ISSN: 1432-0614
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 102, p. 8827-8840 : + Supplementary materials (p. S1-S3), 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
-
ABNT
BIANCHI, Fernanda et al. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 102, p. 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3), 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Bianchi, F., Larsen, N., Tieghi, T. de M., Adorno, M. A. T., Kot, W., Saad, S. M. I., et al. (2018). Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46. Applied Microbiology and Biotechnology, 102, 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3). doi:10.1007/s00253-018-9234-8 -
NLM
Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Kot W, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ; 102 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3).[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8 -
Vancouver
Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Kot W, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ; 102 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3).[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8 - In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin
- Lactobacillus acidophilus CRL 1014 improved "gut health" in the SHIME® reactor
- Prebiotic effect of fructooligosaccharide in the simulator of the human intestinal microbial ecosystem (SHIME® Model)
- Desenvolvimento de métodos de extração e determinação de bifenilas policloradas por cromatografia gasosa e detector de captura de elétrons em óleo Ascarel, reator anaeróbio e solo
- Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model
- Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
- Prebiotic supplementation in material diet changes differently the human milk microbiota
- Perfil microbiólogico de queijo minas frescal probiótico
- Monitoramento de parâmetros de textura instrumental em queijo "petit-suisse" probiótico ao longo de sua vida de prateleira
- Perfil de textura e viabilidade de Lactobacillus casei em queijo minas frescal
Informações sobre o DOI: 10.1007/s00253-018-9234-8 (Fonte: oaDOI API)
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas