Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation (2018)
- Authors:
- Autor USP: SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001
- Subjects: MICROENCAPSULAÇÃO; QUITOSANA; SUPERFÍCIES DE RESPOSTA; NANOPARTÍCULAS; LECTINAS; EMULSÕES (FORMAS FARMACÊUTICAS)
- Keywords: Pickering
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of Food Engineering
- ISSN: 0260-8774
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 229, p. 2-11, July 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
DAMMAK, Ilyes e SOBRAL, Paulo José do Amaral. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation. Journal of Food Engineering, v. 229, p. 2-11, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Dammak, I., & Sobral, P. J. do A. (2018). Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation. Journal of Food Engineering, 229, 2-11. doi:10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001 -
NLM
Dammak I, Sobral PJ do A. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 229 2-11.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001 -
Vancouver
Dammak I, Sobral PJ do A. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation [Internet]. Journal of Food Engineering. 2018 ; 229 2-11.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001 - Structural investigation of passion fruit juice co-crystallized with sucrose
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.jfoodeng.2017.11.001 (Fonte: oaDOI API)
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