Sampling methods and simple size to evaluate the maturation state of the niagara rosada grape (2010)
Source: Abstracts. Conference titles: International Biometric Conference. Unidade: ESALQ
Subjects: MATURAÇÃO VEGETAL, UVA, AMOSTRAGEM
ABNT
ARAÚJO, Elton Gean et al. Sampling methods and simple size to evaluate the maturation state of the niagara rosada grape. 2010, Anais.. Florianópolis: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 02 jun. 2024.APA
Araújo, E. G., Piedade, S. M. de S., Conceição, M. A. F., & Pereira, J. C. (2010). Sampling methods and simple size to evaluate the maturation state of the niagara rosada grape. In Abstracts. Florianópolis: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.NLM
Araújo EG, Piedade SM de S, Conceição MAF, Pereira JC. Sampling methods and simple size to evaluate the maturation state of the niagara rosada grape. Abstracts. 2010 ;[citado 2024 jun. 02 ]Vancouver
Araújo EG, Piedade SM de S, Conceição MAF, Pereira JC. Sampling methods and simple size to evaluate the maturation state of the niagara rosada grape. Abstracts. 2010 ;[citado 2024 jun. 02 ]