Filtros : "Ferreira, Ana Lucia Gabas" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Sensor Review. Unidade: EEL

    Assunto: BIOCOMBUSTÍVEIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIDIGAL, Igor Gomes et al. A systematic bibliometric analysis of studies dealing with fuel-related e-nose applications. Sensor Review, v. 43, n. 1, p. 22-37, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1108/SR-02-2022-0089. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Vidigal, I. G., Melo, M. P. de, Siqueira, A. F., Giordani, D. S., Romão, É. L., Santos, E. F. dos, & Ferreira, A. L. G. (2023). A systematic bibliometric analysis of studies dealing with fuel-related e-nose applications. Sensor Review, 43( 1), 22-37. doi:10.1108/SR-02-2022-0089
    • NLM

      Vidigal IG, Melo MP de, Siqueira AF, Giordani DS, Romão ÉL, Santos EF dos, Ferreira ALG. A systematic bibliometric analysis of studies dealing with fuel-related e-nose applications [Internet]. Sensor Review. 2023 ;43( 1): 22-37.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1108/SR-02-2022-0089
    • Vancouver

      Vidigal IG, Melo MP de, Siqueira AF, Giordani DS, Romão ÉL, Santos EF dos, Ferreira ALG. A systematic bibliometric analysis of studies dealing with fuel-related e-nose applications [Internet]. Sensor Review. 2023 ;43( 1): 22-37.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1108/SR-02-2022-0089
  • Source: Processes. Unidades: EEL, ESALQ

    Subjects: BIBLIOMETRIA, FRUTAS, PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS, REOLOGIA, TRATAMENTO TÉRMICO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIDIGAL, Igor Gomes et al. Rheological and physical properties affected by the thermal processing of fruit: a bibliometric analysis. Processes, v. 11, p. 1-28, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/pr11102874. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Vidigal, I. G., Melo, M. P. de, Da Rós, P. C. M., Carvalho, A. K. F., Alencar, S. M. de, & Ferreira, A. L. G. (2023). Rheological and physical properties affected by the thermal processing of fruit: a bibliometric analysis. Processes, 11, 1-28. doi:10.3390/pr11102874
    • NLM

      Vidigal IG, Melo MP de, Da Rós PCM, Carvalho AKF, Alencar SM de, Ferreira ALG. Rheological and physical properties affected by the thermal processing of fruit: a bibliometric analysis [Internet]. Processes. 2023 ; 11 1-28.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/pr11102874
    • Vancouver

      Vidigal IG, Melo MP de, Da Rós PCM, Carvalho AKF, Alencar SM de, Ferreira ALG. Rheological and physical properties affected by the thermal processing of fruit: a bibliometric analysis [Internet]. Processes. 2023 ; 11 1-28.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/pr11102874
  • Source: Foods. Unidade: EEL

    Assunto: FÍSICO-QUÍMICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUIMARÃES, Daniela Helena Pelegrine e FERREIRA, Ana Lucia Gabas e CASTILLO, Pedro Felipe Arce. Effect of Storage Time on the Physical, Chemical, and Rheological Properties of Blueberry Jam: Experimental Measurements and Artificial Neural Network Simulation. Foods, v. 12, n. 15, p. 2853-, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods12152853. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Guimarães, D. H. P., Ferreira, A. L. G., & Castillo, P. F. A. (2023). Effect of Storage Time on the Physical, Chemical, and Rheological Properties of Blueberry Jam: Experimental Measurements and Artificial Neural Network Simulation. Foods, 12( 15), 2853-. doi:10.3390/foods12152853
    • NLM

      Guimarães DHP, Ferreira ALG, Castillo PFA. Effect of Storage Time on the Physical, Chemical, and Rheological Properties of Blueberry Jam: Experimental Measurements and Artificial Neural Network Simulation [Internet]. Foods. 2023 ; 12( 15): 2853-.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods12152853
    • Vancouver

      Guimarães DHP, Ferreira ALG, Castillo PFA. Effect of Storage Time on the Physical, Chemical, and Rheological Properties of Blueberry Jam: Experimental Measurements and Artificial Neural Network Simulation [Internet]. Foods. 2023 ; 12( 15): 2853-.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods12152853
  • Unidade: EEL

    Assunto: BIODIESEL

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VIDIGAL, Igor Gomes. Estudo da estabilidade oxidativa do biodiesel para a qualidade do biocombustível. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Lorena, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/97/97139/tde-29042022-104409/. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Vidigal, I. G. (2020). Estudo da estabilidade oxidativa do biodiesel para a qualidade do biocombustível (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Lorena. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/97/97139/tde-29042022-104409/
    • NLM

      Vidigal IG. Estudo da estabilidade oxidativa do biodiesel para a qualidade do biocombustível [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/97/97139/tde-29042022-104409/
    • Vancouver

      Vidigal IG. Estudo da estabilidade oxidativa do biodiesel para a qualidade do biocombustível [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/97/97139/tde-29042022-104409/
  • Source: Energy Fuels. Unidades: EEL, ESALQ

    Subjects: BIODIESEL, COMPOSTOS ORGÂNICOS, LIPÍDEOS, MODELOS PARA PROCESSOS ESTOCÁSTICOS, TECNOLOGIA DE ÓLEOS, GORDURAS E GRAXAS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIQUEIRA, Adriano Francisco et al. Assessing Waste Cooking Oils for the Production of Quality Biodiesel Using an Electronic Nose and a Stochastic Model. Energy Fuels, v. 33, n. 4, p. 3321-3326, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1021/acs.energyfuels.8b04230. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Siqueira, A. F., Vidigal, I. G., Melo, M. P. de, Giordani, D. S., Batista, P. S., & Ferreira, A. L. G. (2019). Assessing Waste Cooking Oils for the Production of Quality Biodiesel Using an Electronic Nose and a Stochastic Model. Energy Fuels, 33( 4), 3321-3326. doi:10.1021/acs.energyfuels.8b04230
    • NLM

      Siqueira AF, Vidigal IG, Melo MP de, Giordani DS, Batista PS, Ferreira ALG. Assessing Waste Cooking Oils for the Production of Quality Biodiesel Using an Electronic Nose and a Stochastic Model [Internet]. Energy Fuels. 2019 ;33( 4): 3321-3326.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.energyfuels.8b04230
    • Vancouver

      Siqueira AF, Vidigal IG, Melo MP de, Giordani DS, Batista PS, Ferreira ALG. Assessing Waste Cooking Oils for the Production of Quality Biodiesel Using an Electronic Nose and a Stochastic Model [Internet]. Energy Fuels. 2019 ;33( 4): 3321-3326.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1021/acs.energyfuels.8b04230

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024