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  • Source: Journal of Apicultural Research. Unidade: FCF

    Subjects: PÓLEN, ABELHAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ARRUDA, Vanilda Aparecida Soares de et al. Brazilian bee pollen: phenolic content, antioxidant properties and antimicrobial activity. Journal of Apicultural Research, v. 60, n. 5, p. 775-783, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1840854. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Arruda, V. A. S. de, Santos, A. V. dos, Sampaio, D. F., Araújo, E. da S., Peixoto, A. L. de C., Estevinho, L. M., & Almeida-Muradian, L. B. de. (2021). Brazilian bee pollen: phenolic content, antioxidant properties and antimicrobial activity. Journal of Apicultural Research, 60( 5), 775-783. doi:10.1080/00218839.2020.1840854
    • NLM

      Arruda VAS de, Santos AV dos, Sampaio DF, Araújo E da S, Peixoto AL de C, Estevinho LM, Almeida-Muradian LB de. Brazilian bee pollen: phenolic content, antioxidant properties and antimicrobial activity [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2021 ; 60( 5): 775-783.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1840854
    • Vancouver

      Arruda VAS de, Santos AV dos, Sampaio DF, Araújo E da S, Peixoto AL de C, Estevinho LM, Almeida-Muradian LB de. Brazilian bee pollen: phenolic content, antioxidant properties and antimicrobial activity [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2021 ; 60( 5): 775-783.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2020.1840854
  • Source: Journal of Apicultural Research. Unidade: FCF

    Subjects: MEL, ANÁLISE DE ALIMENTOS, NUTRIENTES

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARRUDA, Vanilda Aparecida Soares de et al. Microbiological quality and physicochemical characterization of Brazilian bee pollen. Journal of Apicultural Research, v. 56, n. 3, p. 231-238, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/00218839.2017.1307715. Acesso em: 03 jun. 2024.
    • APA

      Arruda, V. A. S. de, Santos, A. V. dos, Sampaio, D. F., Araújo, E. da S., Peixoto, A. L. de C., Estevinho, M. L. F., & Almeida-Muradian, L. B. de. (2017). Microbiological quality and physicochemical characterization of Brazilian bee pollen. Journal of Apicultural Research, 56( 3), 231-238. doi:10.1080/00218839.2017.1307715
    • NLM

      Arruda VAS de, Santos AV dos, Sampaio DF, Araújo E da S, Peixoto AL de C, Estevinho MLF, Almeida-Muradian LB de. Microbiological quality and physicochemical characterization of Brazilian bee pollen [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2017 ; 56( 3): 231-238.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2017.1307715
    • Vancouver

      Arruda VAS de, Santos AV dos, Sampaio DF, Araújo E da S, Peixoto AL de C, Estevinho MLF, Almeida-Muradian LB de. Microbiological quality and physicochemical characterization of Brazilian bee pollen [Internet]. Journal of Apicultural Research. 2017 ; 56( 3): 231-238.[citado 2024 jun. 03 ] Available from: https://doi.org/10.1080/00218839.2017.1307715

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