Source: Food Research International. Unidade: FCF
Subjects: ÓLEOS VEGETAIS, DIÓXIDO DE CARBONO, ÁCIDOS GRAXOS
ABNT
SANTOS, Orquídea Vasconcelos dos et al. CO2 supercritical fluid extraction of pulp and nut oils from Terminalia catappa fruits: thermogravimetric behavior, spectroscopic and fatty acid profiles. Food Research International, v. 139, p. 1-7 art. 109814, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109814. Acesso em: 31 maio 2024.APA
Santos, O. V. dos, Lorenzo, N. D., Souza, A. L. G. de, Costa, C. E. F. da, Conceição, L. R. V. da, Lannes, S. C. da S., & Costa, B. E. T. (2021). CO2 supercritical fluid extraction of pulp and nut oils from Terminalia catappa fruits: thermogravimetric behavior, spectroscopic and fatty acid profiles. Food Research International, 139, 1-7 art. 109814. doi:10.1016/j.foodres.2020.109814NLM
Santos OV dos, Lorenzo ND, Souza ALG de, Costa CEF da, Conceição LRV da, Lannes SC da S, Costa BET. CO2 supercritical fluid extraction of pulp and nut oils from Terminalia catappa fruits: thermogravimetric behavior, spectroscopic and fatty acid profiles [Internet]. Food Research International. 2021 ; 139 1-7 art. 109814.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109814Vancouver
Santos OV dos, Lorenzo ND, Souza ALG de, Costa CEF da, Conceição LRV da, Lannes SC da S, Costa BET. CO2 supercritical fluid extraction of pulp and nut oils from Terminalia catappa fruits: thermogravimetric behavior, spectroscopic and fatty acid profiles [Internet]. Food Research International. 2021 ; 139 1-7 art. 109814.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109814