Source: Pesquisa Agropecuária Brasileira. Unidade: ESALQ
Subjects: CAFÉ, CAPIM BRAQUIÁRIA, CERCOSPORIOSE, COBERTURA DO SOLO, FERTILIZANTES, FUNGOS FITOPATOGÊNICOS, MANEJO DO SOLO, PLASTICULTURA
ABNT
RESENDE, Laís Sousa et al. Brown eye spot incidence during the vegetative stage of coffee grown in soil under sustainable management. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 57, p. 1-11, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1678-3921.pab2022.v57.02477. Acesso em: 02 jun. 2024.APA
Resende, L. S., Pozza, E. A., Luz, A. L. F., Souza, P. E. de, Vilela, M. S., Castanheira, D. T., & Guimarães, R. J. (2022). Brown eye spot incidence during the vegetative stage of coffee grown in soil under sustainable management. Pesquisa Agropecuária Brasileira, 57, 1-11. doi:10.1590/S1678-3921.pab2022.v57.02477NLM
Resende LS, Pozza EA, Luz ALF, Souza PE de, Vilela MS, Castanheira DT, Guimarães RJ. Brown eye spot incidence during the vegetative stage of coffee grown in soil under sustainable management [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2022 ; 57 1-11.[citado 2024 jun. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1678-3921.pab2022.v57.02477Vancouver
Resende LS, Pozza EA, Luz ALF, Souza PE de, Vilela MS, Castanheira DT, Guimarães RJ. Brown eye spot incidence during the vegetative stage of coffee grown in soil under sustainable management [Internet]. Pesquisa Agropecuária Brasileira. 2022 ; 57 1-11.[citado 2024 jun. 02 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1678-3921.pab2022.v57.02477