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  • Source: Industrial Biotechnology. Unidade: EEL

    Subjects: PÓLEN, ETANOL, JACA, SACCHAROMYCES

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    • ABNT

      QUEIROZ, Edinara Lacerda et al. Melomel Production by Saccharomyces bayanus Using Hydrolyzed Jackfruit (Artocarpus heterophyllus) Pulp, Pollen, and Rice (Oryza sativa) Bran Extract as Unconventional Supplements. Industrial Biotechnology, v. 19, n. 3, p. 151-162, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1089/ind.2023.0005. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Queiroz, E. L., Almeida, T. B. de, Souza, S. M. A. de, Rodrigues, R. de C. L. B., & Martinez, E. A. (2023). Melomel Production by Saccharomyces bayanus Using Hydrolyzed Jackfruit (Artocarpus heterophyllus) Pulp, Pollen, and Rice (Oryza sativa) Bran Extract as Unconventional Supplements. Industrial Biotechnology, 19( 3), 151-162. doi:10.1089/ind.2023.0005
    • NLM

      Queiroz EL, Almeida TB de, Souza SMA de, Rodrigues R de CLB, Martinez EA. Melomel Production by Saccharomyces bayanus Using Hydrolyzed Jackfruit (Artocarpus heterophyllus) Pulp, Pollen, and Rice (Oryza sativa) Bran Extract as Unconventional Supplements [Internet]. Industrial Biotechnology. 2023 ;19( 3): 151-162.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1089/ind.2023.0005
    • Vancouver

      Queiroz EL, Almeida TB de, Souza SMA de, Rodrigues R de CLB, Martinez EA. Melomel Production by Saccharomyces bayanus Using Hydrolyzed Jackfruit (Artocarpus heterophyllus) Pulp, Pollen, and Rice (Oryza sativa) Bran Extract as Unconventional Supplements [Internet]. Industrial Biotechnology. 2023 ;19( 3): 151-162.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1089/ind.2023.0005
  • Source: Biochemical engineering journal. Unidade: EEL

    Assunto: CACHAÇA

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    • ABNT

      SANTOS, Jéssica Ferreira dos et al. Treatment of Sugarcane Vinasse from Cachaça Production for the Obtainment of Candida utilis CCT 3469 Biomass. Biochemical engineering journal, v. 148, p. 131-137, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bej.2019.04.009. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Santos, J. F. dos, Canettieri, E. V., Souza, S. M. A. de, Rodrigues, R. de C. L. B., & Martinez, E. (2019). Treatment of Sugarcane Vinasse from Cachaça Production for the Obtainment of Candida utilis CCT 3469 Biomass. Biochemical engineering journal, 148, 131-137. doi:10.1016/j.bej.2019.04.009
    • NLM

      Santos JF dos, Canettieri EV, Souza SMA de, Rodrigues R de CLB, Martinez E. Treatment of Sugarcane Vinasse from Cachaça Production for the Obtainment of Candida utilis CCT 3469 Biomass [Internet]. Biochemical engineering journal. 2019 ;148 131-137.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bej.2019.04.009
    • Vancouver

      Santos JF dos, Canettieri EV, Souza SMA de, Rodrigues R de CLB, Martinez E. Treatment of Sugarcane Vinasse from Cachaça Production for the Obtainment of Candida utilis CCT 3469 Biomass [Internet]. Biochemical engineering journal. 2019 ;148 131-137.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bej.2019.04.009
  • Source: Semina: Ciências Agrárias. Unidade: FZEA

    Subjects: FILMES COMESTÍVEIS, SOLUBILIDADE, OPACIDADE, SUPERFÍCIES DE RESPOSTA

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    • ABNT

      SOUZA, Sílvia Maria Almeida de e SOBRAL, Paulo José do Amaral e MENEGALLI, Florencia Cecilia. Propriedades físicas de filmes comestíveis a base de proteínas miofibrilares de carne bovina. Semina: Ciências Agrárias, v. 33, n. ja/mar. 2012, p. 283-296, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2012v33n1p283. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Souza, S. M. A. de, Sobral, P. J. do A., & Menegalli, F. C. (2012). Propriedades físicas de filmes comestíveis a base de proteínas miofibrilares de carne bovina. Semina: Ciências Agrárias, 33( ja/mar. 2012), 283-296. doi:10.5433/1679-0359.2012v33n1p283
    • NLM

      Souza SMA de, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Propriedades físicas de filmes comestíveis a base de proteínas miofibrilares de carne bovina [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2012 ; 33( ja/mar. 2012): 283-296.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2012v33n1p283
    • Vancouver

      Souza SMA de, Sobral PJ do A, Menegalli FC. Propriedades físicas de filmes comestíveis a base de proteínas miofibrilares de carne bovina [Internet]. Semina: Ciências Agrárias. 2012 ; 33( ja/mar. 2012): 283-296.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.5433/1679-0359.2012v33n1p283

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