Source: Food Science and Technology. Unidade: IQSC
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SIQUEIRA, Rafaela Anunciação et al. Pequi mesocarp:: a new source of pectin to produce biodegradable film for application as food packaging. Food Science and Technology, v. 42, p. 71421, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/fst.71421. Acesso em: 28 maio 2024.APA
Siqueira, R. A., Veras, J. M. L., Sousa, T. L. de, Farias, P. M. de, Oliveira Filho, J. G. de, Bertolo, M. R. V., et al. (2022). Pequi mesocarp:: a new source of pectin to produce biodegradable film for application as food packaging. Food Science and Technology, 42, 71421. doi:10.1590/fst.71421NLM
Siqueira RA, Veras JML, Sousa TL de, Farias PM de, Oliveira Filho JG de, Bertolo MRV, Egea MB, Plácido GR. Pequi mesocarp:: a new source of pectin to produce biodegradable film for application as food packaging [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ;42 71421.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.71421Vancouver
Siqueira RA, Veras JML, Sousa TL de, Farias PM de, Oliveira Filho JG de, Bertolo MRV, Egea MB, Plácido GR. Pequi mesocarp:: a new source of pectin to produce biodegradable film for application as food packaging [Internet]. Food Science and Technology. 2022 ;42 71421.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.1590/fst.71421