Comparison of slaughtering methods on frozen fillets of tilapia (2012)
Conference titles: Aqua. Unidade: FZEASubjects: PESCADO, TILÁPIA, ABATE (MÉTODOS)
ABNT
VIEGAS, Elisabete Maria Macedo et al. Comparison of slaughtering methods on frozen fillets of tilapia. 2012, Anais.. Prague, Czech Republic: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2012. . Acesso em: 01 jun. 2024.APA
Viegas, E. M. M., Oliveira Filho, P. R. C. de, Cabral, N. S., Natori, M. M., Vargas, S. C., & Sussel, F. R. (2012). Comparison of slaughtering methods on frozen fillets of tilapia. In . Prague, Czech Republic: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Viegas EMM, Oliveira Filho PRC de, Cabral NS, Natori MM, Vargas SC, Sussel FR. Comparison of slaughtering methods on frozen fillets of tilapia. 2012 ;[citado 2024 jun. 01 ]Vancouver
Viegas EMM, Oliveira Filho PRC de, Cabral NS, Natori MM, Vargas SC, Sussel FR. Comparison of slaughtering methods on frozen fillets of tilapia. 2012 ;[citado 2024 jun. 01 ]